Tasapainotus-
koneet

Tasapainotuskone-toimitukset

Tasapainotuskoneet teollisuudelle toimipaikastamme Keravalta koko Suomeen ja Viroon


NC-Point Oy myy laadustaan tunnetun Schenck RoTec GmbH:n valmistamia tasapainotuskoneita. Tasapainotuskone-toimituksia teollisuuden tarpeisiin on tehty vuosien aikana lukuisia, koneita on käytössä yli 350 kpl Suomessa ja Virossa. Meillä on yli 40 vuoden kokemus tasapainotuskoneista, joten tunnemme alan tarkoin kuten myös teollisuuden toimijoiden tarpeet. Toimipisteemme sijaitsee Keravalla, josta palvelemme koko maahan ja Viroon


Lue seuraavasta lisää, mihin kaikkiin tarkoituksiin tasapainotuskoneemme soveltuvat ja ota yhteyttä. Katsotaan sopivat koneet yrityksellesi ja laitetaan toimitus liikkeelle.

Koneet moniin tasapainotustarpeisiin

Tasapainotuskoneella tasapainotetaan muun muassa paperikoneiden telat, sähkömoottoreiden roottorit, puhaltimien juoksupyörät, lentokonemoottoreiden osat sekä monet muut kohteet. Tasapainotus onnistuu myös sellaisille pyöriville kappaleille jossa moottori ja tasapainotettava kappale asetetaan yhdessä tasapainotuskoneeseen. Pyöritys tapahtuu kappaleen omalla moottorilla.


Malleja löytyy useampia. Koneet ovat pysty- ja vaakakoneita, joista on saatavilla omat koneensa staattista tasapainotusta sekä dynaamista/staattista tasapainotusta varten. Painoluokat liikkuvat 0,1 kg:sta aina 100 000 kg saakka. Tutustu myös kannettaviin tasapainotuslaitteisiimme!


Tarvitsetko tasapainotuspalvelua tai -koulutusta?

Jos tarpeeseen tulee koneiden ohella kappaleiden tasapainotus, saat myös tämän palvelun meiltä. Tasapainotamme erikokoisia ja erityistä tarkkuutta vaativia kappaleita omissa tiloissamme. Voimme tehdä tasapainotuksia niin ikään asiakkaan luona, tällöin käytetään kannettavia tasapainotuslaitteita. Järjestämme myös tasapainotuskoulutuksia – kysy lisää!


Muista hyödyntää huolto!


Jotta tasapainotuskoneet pysyvät hyvässä kunnossa ja mahdollisimman pitkäikäisinä, ne tulee huollattaa säännöllisesti. Huoltopalveluihimme kuuluvat koneiden kalibroinnit ja vuosihuollot.

Muita koneitamme

Maahantuomme tasapainotuskoneiden lisäksi teho- ja jarrudynamometrit, kunnonvalvontalaitteet, konejalat ym. Kannattaa aina tiedustella lisää, jos et löydä etsimääsi konetta sivuiltamme. Kattava maahantuontimme pystyy vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin.


Tasapainotuskoneiden ja -laitteiden erikoisosaaja

Tasapainotukseen tarkoitettujen koneiden hankinnassa on viisainta luottaa kokeneeseen yritykseen, jolla on arvokasta asiantuntemusta kyseisten laitteiden valmistuksesta, niin ikään toimitukseen liittyvistä asioista. Yhtä tärkeää on olla perillä niistä teollisuusaloista, jotka näitä laitteita työssään hyödyntävät. Siten pystytään vastaamaan parhaiten oikeanlaisten koneiden kysyntään.


Yrityksemme on perustettu vuonna 1988. Siitä alkaen olemme profiloituneet korkealaatuisten, alalle sopivien koneiden maahantuontiyritykseksi. Tasapainotuskone-toimitukset ovat juurikin yhtiömme erikoisosaamista. Ota yhteyttä, niin jutellaan siitä, mitä yrityksessäsi tarvitaan!

Tasapainotuskoneet