Konejalat /
Koneenaluskengät

Konejalat

Keravalla sijaitseva maahantuontiyrityksemme toimittaa konejalat kaikkialle Suomeen, toimimme myös Virossa


Keravalla toimipistettään pitävältä NC-Point Oy:ltä tilaat laadukkaat ja helpposäätöiset konejalat. Nämä myös koneenalussäätökenkinä tunnetut tuotteet ovat tarkkoja, ”alkuperäisiä fixatoreja", joita nimekkäät koneenvalmistajat käyttävät. Konejaloilla koneet pysyvät tukevasti suorassa. Tasokas laitteisto edesauttaa tuotannon sujumista varmistaen myös lopputuotteen hyvän laadun. Voit lukea lisää täältä, toki meiltäkin saa lisätietoja.


Konejalat tasapainotusten asiantuntijalta


Ota yhteyttä ja tiedustele tarkemmin, jos kiinnostuit tuotteistamme. Olemme tasapainotuskoneiden ja -laitteiden maahantuontiin erikoistunut yritys, jolla on taustallaan yli 40 vuoden kokemus. Valitsemme tarjontaamme siten vain parhaita laitteita alan parhaimmiksi todetuilta valmistajilta.

Helppoa hienosäätelyä ja parempaa laatua työhön

Konejalat tarjoavat tarkkaa säädeltävyyttä, mikä mahdollistaa koneen värähtelyn vaimentamisen ja siten myös sekä itse työn että lopputuloksen parhaan mahdollisen tason. Koneenalussäätökengillä koneet ja laitteet saadaan asennettua tukevasti hyvinkin epätasaisille sekä kalteville pinnoille. Ne on helppo kiinnittää ja ne pysyvät lujasti paikoillaan. Kerromme mielellämme lisää tuotteiden ominaisuuksista.


Kaikki tasapainotukseen koneista palveluihin

Sen lisäksi että meiltä saa konejalat, tarjoamme myös tasapainotuskoneet ja -palvelut. Olemme muun muassa toimittaneet Schenck RoTec GmbH:n valmistamia koneita satoja kappaleita teollisuuden tarpeisiin sekä Suomeen että Viroon. Koneilla voidaan korjata erikokoisten kappaleiden epätasapainoa. Tällaisia ovat esimerkiksi lentokonemoottoreiden osat, sähkömoottoreiden roottorit, paperikoneiden telat ja puhaltimien juoksupyörät. Niin ikään huollamme ja modernisoimme kyseisiä koneita. Lue lisää täältä.


Tasapainotuspalveluihimme kuuluvat puolestaan kappaleiden staattiset ja dynaamiset tasapainotukset. Tasapainotuksen avulla paikannetaan kappaleiden epätasapaino ja korjataan virheet, jotka voivat aiheuttaa esimerkiksi koneen rakenteiden kuormittumista, käytettävyyden heikentymistä sekä lopputuotteen laatutason alenemista.

Tasapainotusten asiantuntija vuodesta 1988

Yrityksemme on perustettu vuonna 1988. Siitä alkaen tasapainotuskoneet ja niihin liittyvät laitteet sekä palvelut ovat kuuluneet ydinosaamisemme. Meiltä saa myös työstökoneenohjaukset, kunnonvalvonta- ja materiaalien testauslaitteita.


Tarjoamme asiakkaillemme arvokkaan ammattitaidon ja vuosien saatossa hankitun kokemuksen, joita he voivat hyödyntää kaikkialla Suomessa. Jos siis konejalat, muut laitteet tai tasapainotuspalvelut kiinnostavat sinua, ole meihin yhteydessä. Jutellaan tarpeistasi ja katsotaan yhdessä, mihin kaikkeen teillä on tarvetta. Palvelemme Keravalla olevista, nykyaikaisista toimitiloistamme ympäri maan.