Dynaaminen tasapainotus

Suoritamme dynaamisia tasapainotuksia 1/2 ja 3 tasossa tiloissamme Keravalla

NC-Point Oy tekee dynaamisia tasapainotuksia omissa tiloissaan Keravalla. Dynaaminen tasapainotus tehdään erikokoisille kappaleille kahdessa tasossa, myös pyöriville kappaleille, jotka vaativat erityistä tarkkuutta ja osaamista. Tasapainotuksia varten meillä on useita tehtävään soveltuvia koneita, joiden avulla kappaleista pystytään kohdentamaan nopeastikin niiden epätasapaino ja myös korjaamaan nämä virheet tarkasti.

Ota yhteyttä, jos sinulla on tarvetta dynaamisen tasapainotuksen töille. Tasapainotuksen avulla koneiden käyttöikä ja turvallisuus paranevat, myös meluhaitat pienenevät. Palvelemme teollisuuden toimijoita sekä tasapainotuspalveluissa että tasapainotuskoneiden hankinnassa. Olemme lähes 30 vuotta alalla toiminut yritys, jonka asiantuntemukseen voi aina luottaa.

Tasapainotus 3 tasossa

Koneillamme pystytään mittaamaan esim. telan keskitaipuma kierrosluvun muuttuessa ja tasapainottamaan 3 tasossa.

Laatua parantavat tasapainotukset suurillekin kappaleille

Dynaaminen tasapainotus on mahdollista tehdä mittavillekin kappaleille. Pystymme tasapainottamaan kappaleita, joiden mitat ovat seuraavat: paino max. 20 t, halkaisija 3 m ja pituus 10 m. Tiedustele tasapainotuspalvelua tasapainotusta tarvitseville kappaleille.

Ammattilaistemme käsissä haastavatkin tasapainotukset onnistuvat ja kappaleisiin saadaan tarvittavaa laatua. Epätasapainossa olevat kappaleet aiheuttavat muun muassa laakereiden ja rakenteiden ylikuormittumista, käytettävyyden alenemista ja lopputuotteen laadun heikkenemistä. Virheiden korjaamisella ehkäistään vaurioiden syntymistä nyt sekä tulevaisuudessa.

Teemme myös staattisia tasapainotuksia vaaka ja pystykoneilla

Meiltä saa dynaamisten tasapainotusten lisäksi staattiset tasapainotukset. Staattinen tasapainotus tehdään kappaleelle yhdessä tasossa. Myös tähän tarkoitukseen meillä on laaja, oma konekanta. Ole meihin yhteydessä, jos haluat tietää lisää tai tilata vaikka saman tien tasapainotuspalvelun.

Toimimme tasapainotuskoneiden maahantuojana

Meiltä on mahdollisuus hankkia myös tasapainotuskoneita. Maahantuomme Schenck RoTec GmbH:n valmistamia tasapainotuskoneita, joita olemme toimittaneet Suomeen ja Viroon useita satoja kappaleita. Viro kuuluu meidän toimialueeseen. Meillä on kyseisten koneiden edustus sekä huoltopalvelu.  Näillä koneilla pystytään tasapainottamaan muun muassa paperikoneiden teloja, sähkömoottoreiden roottoreita, puhaltimien juoksupyöriä, lentokonemoottorien osia ynnä muita kappaleita. Painorajat liikkuvat aina 0,1 kg:sta 100 000 kg saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Ota yhteyttä, jos tarvitset dynaamista- tai staattista tasapainotuspalvelua tai tasapainotuskoneita. Keskustelemme mielellämme kanssasi tarpeistasi ja tarjoamme avuksesi tasapainotusten asiantuntijat, jotka löytävät ratkaisun pulmaasi. Toimitilamme sijaitsevat Keravalla, jossa tasapainotuksia tehdään, mutta palvelu on mahdollista viedä asiakkaan tiloihinkin. Koneita toimitamme kaikkialle Suomeen ja Viroon.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa